2014 m. balandžio 10 d., ketvirtadienis

9 (93) Robin Sharma "Ką tau skyrė likimas. Pokalbiai su vienuoliu, kuris pardavė Ferrarį"

Įvertinimas: 4/5  
Mano nuomonė: Na ką gi, dar viena Robin Sharmos knyga. Ką galiu pasakyti apie ją? Ogi net nežinau. Šiaip skaitėsi tikrai lengvai ir įdomiai, bet ar galvoju kas liko? abejoju... Visgi tokio tipo knygos turėtų kažką duoti. geresnį supratimą, kažkokį naują įsivaizdavimą, naujus tikslus, bet kažkodėl nieko... Tuo metu, kai skaičiau galvojau, o gal visgi nieko tos mintys, bet supratau, kad tai ne man. Manau ir be tokių knygų galima gražiai ir laimingai gyvent :) Na kam patinka Robin Sharma, tai tikrai nesiginčysiu. tikrai rašo lengvai, suprantamai ir įdomiai, bet tos knygos ne man :)
Oficialiai: Tai pasakojimas apie Darą Sandersą, ambicingą ir sėkmės lydimą verslininką, kuris nuėjęs nemažą gyvenimo kelio dalį nusivylė pasauliu, neteko ramybės, liovėsi regėjęs savo pastangų prasmę.
Visą jo būtį iš esmės permainė susitikimas su Džulianu Mantliu - garsiuoju vienuoliu, kuris pardavė "Ferrarį". Sandersas, išmokęs septynias jo pamokas, sužino tikros bei tvarios laimės paslaptis. Su šiuo labai praktišku gyvenimo vadovu turėtų susipažinti visi, pamėgę knygą Vienuolis, kuris pardavė „Ferrarį“. Jis taip pat skirtas tiems, kurie trokšta nevaržomai džiaugtis, įveikti savo baimes ir gyventi išties pusiausvirą gyvenimą."
Puslapių skaičius: 176 psl.
Išleido: Luceo, 2007
Knyga: nuosava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą